Clean Air Ordered today, clean air tomorrow
Produced in Hengelo (NL) Produced in Hengelo (NL)
Lifetime 10+ year guaranteed lifetime
1 min

FC Twente / Heracles Football Academy training center

Testimonials
Viropower header
Mark Rouwhorst Mark Rouwhorst

Afgelopen december heeft FC Twente in de Grolsch Veste een tweetal ViroPowers geplaatst, die er voor zorgen dat de lucht in ruimten waar mensen samen moeten komen zo veilig en schoon mogelijk is. UVC blijkt de meest effectieve manier tegen virussen en bacteriën en met de in Hengelo gebouwde ViroPower apparaten hebben ze gekozen voor de meest krachtige en betrouwbare oplossing. Doordat de apparaten mobiel zijn kunnen ze behalve in de kleedkamers ook in bijvoorbeeld persruimten of overlegplekken worden geplaatst

Vanwege goede ervaringen, FC Twente heeft als vrijwel enige profclub in Nederland geen grote uitbraak van Covid-19 gehad, is besloten om ook de trainingsfaciliteiten uit te rusten met dezelfde innovatieve apparaten. Zo is niet alleen de eerste selectie, maar zijn ook de jeugdelftallen van de FC Twente / Heracles voetbalacademie, zo goed mogelijk beschermd tegen verspreiding van virussen en bacteriën.

Vanzelfsprekend verwachten FC Twente en Heracles van haar spelers en overige medewerkers dat ze zich zo goed mogelijk aan alle geldende regels en maatregelen houden. Niet alleen op de club, maar zeker ook in privé omstandigheden. De ViroPower is een aanvulling op de reguliere maatregelen en zorgt voor extra veiligheid. De FC Twente / Heracles voetbalacademie wil graag voorloper zijn op dit gebied en zijn dankbaar dat innovatieve regionale partners helpen om de gezondheid van haar medewerkers zo optimaal mogelijk te houden.

FC Twente wil graag voorloper zijn op het gebied van innovatieve oplossingen die helpen de gezondheid te verbeteren